• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

 De Mercedes-Benz T-Klasse: Life gets big

Aan alles merkt u dat de T-Klasse een Mercedes-Benz is. Hij werd ontworpen volgens onze bekende designfilosofie, en maakt indruk met zijn sportieve en elegante look. De T-Klasse toont dat u ook met een aantrekkelijke Van stijlvol door het leven kan.

Design.

Stijlvol én functioneel.

Het design T-Klasse overtuigt vanuit elke hoek. Vloeiende lijnen, evenwichtige proporties, praktische én aantrekkelijke details: zo aantrekkelijk kan praktisch gemak zijn. En met twee uitrustingslijnen (Style en Progressive), een ruime keuze aan lakkleuren, velgen en opties kunt u uw T-Klasse perfect op uw persoonlijke wensen afstemmen. Uniek voor een Van.

Ontdek hier meer

Comfort.

Een klasse apart.

De T-Klasse is groot genoeg voor uw gezin, vrienden, boodschappen en sportuitrusting. Het comfortabele en hoogwaardig afgewerkte interieur is flexibel en moduleerbaar. Zo kunt u het makkelijk zelf indelen naargelang uw wensen.

Ontdek hier meer

Veiligheid.

Een intelligente assistent waakt over u.

Dankzij een breed aanbod aan standaard en optionele rijhulpsystemen gaat u altijd gerust de weg op met de Mercedes-Benz T-Klasse. Ze waken zowel over u en uw gezin als andere weggebruikers, en kunnen zelf ingrijpen indien nodig.

Ontdek hier meer

Technische gegevens.

Rijplezier op elk traject.

De Mercedes-Benz T-Klasse is wendbaar, dynamisch en beheerst. Het rijgevoel is opvallend licht, u merkt nauwelijks dat u met een Van onderweg bent. Ook met de T-Klasse geniet u van een nauwkeurig afgesteld onderstel, typisch voor Mercedes-Benz. Het resultaat is een comfortabele, stabiele en veilige wegligging – ook in uitdagende omstandigheden.

Ontdek hier meer

Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?