• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

DE NIEUWE SMART #1

Kom de nieuwe generatie smart modellen ontdekken

De geheel nieuwe compacte SUV smart #1 is de eerste auto van de nieuwe generatie volledig elektrische smart auto's. Het is speciaal ontworpen met de nieuwe mobiliteitsbehoeften van gebruikers in het achterhoofd. De stedelijke metgezel geeft een geheel nieuw gevoel van ruimte in de cabine door zijn unieke e-mobiliteitsplatformarchitectuur. Dit speelt rechtstreeks in op het voldoen aan premium en high-tech eisen van gebruikers. Het interieurontwerp wordt bepaald door superieur efficiënt gebruik van ruimte. De smart #1 creëert een emotioneel woonkamerkarakter, ondersteund door unieke ontwerpkenmerken zoals het omgevingslicht en de zwevende middenconsole.

Een look en feel die bij je past

Bij elke smart #1-uitvoering kun je kiezen uit een eigen kleurencombinatie. Hier heb je ook de mogelijkheid om te visualiseren hoe elk model eruitziet, afhankelijk van jouw voorkeuren. Een geweldige manier om het door jou gekozen ontwerp van binnen en buiten tot leven te zien komen.

Elektrisch rijden op z'n best

Ontdek de verschillende uitvoeringen van de nieuwe smart #1:

  • Launch Edition
  • BRABUS
  • Premium
  • Pro+


Over de smart #1

De geheel nieuwe auto is het product van de samenwerking met het Mercedes-Benz Design Studio-team, dat een nieuw design-DNA voor het merk introduceerde. Drie sleutelwoorden vormen de basis voor de nieuwe auto: liefde, puur en onverwacht. In combinatie met de frameloze deuren en het zwevende halodak, zorgt de naadloze behandeling van glas voor ontwerpuitroeptekens, en drukt het de nieuwe premium standaard voor smart uit.


De smart #1 is in staat om een piekvermogen uit te brengen van 200 kW (272 pk), een maximumsnelheid van 180 km/u en een AC-lading van 10-80% bij 22 kW in 3 uur. Met DC supersnel opladen kan dit in minder dan 30 minuten worden bereikt. Het maximale bereik van de WLTP ligt tussen 420 en 440 km.


De nieuwe smart #1 is er!
Kom hem ontdekken in de showroom van SMC Mechelen.

 
Contactgegevens


 
 
 
  

Waar bent u naar op zoek?