• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De nieuwe E-Klasse Berline

Evolves with you.

Klaar om de nieuwe E-Klasse van dichtbij te ontdekken? Deze elegante en intelligente berline is aangekomen in onze showroom. Kom langs en ontdek zelf hoe slim deze wagen ontworpen is. Of vraag meteen een testrit en ervaar hoe hij zich aanpast aan u en uw gewoontes. De nieuwe E-Klasse zal uw verwachtingen ver overtreffen.

Afgestemd op uw stemming.

Alles volledig naar uw wensen in de nieuwe E-Klasse Berline. De wagen onthoudt uw voorkeuren op het vlak van entertainment en comfort, van de temperatuur tot de zetelmassage. Zo evolueert hij met u mee.

Superieure interieurbeleving.

Neem plaats in de nieuwe E-Klasse Berline, met indrukwekkend MBUX Superscreen dat over vrijwel de hele breedte van het interieur loopt. Twee displays vloeien in elkaar onder één glazen oppervlak en bieden u een rijk en intuïtief infotainment.

Zien en gezien worden.

Het iconische design wordt versterkt door het nieuwe, optioneel verlichte radiatorrooster en de LED-koplampen vooraan. Met adaptief DIGITAL LIGHT rijdt u makkelijk met grootlicht in HD-kwaliteit, zonder andere weggebruikers te verblinden.

De perfecte plug-in hybride.

Rij tot 116 kilometer (WLTP) in elektrische modus, zonder lokale CO2-emissies. De E-Klasse Plug-in Hybrid combineert toonaangevend persoonlijk comfort met aangename efficiëntie en maximale vrijheid.

Meer over de nieuwe E-Klasse Berline?

 

 
Contactgegevens


 
 
 
 


Contact met


  

Waar bent u naar op zoek?