• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

MERCEDES-BENZ ORIGINELE ONDERDELEN

Opdat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft

 Vervanging vereist door slijtage of om een andere reden? Mercedes-Benz originele onderdelen bieden een uitstekende kwaliteit, beproefde veiligheid en een hoge betrouwbaarheid. Ze werden speciaal voor uw voertuig ontwikkeld en zijn daarom de eerste keuze met betrekking tot rijeigenschappen, comfort en waardebehoud van uw voertuig. Mercedes-Benz originele onderdelen zijn ook bijzonder voordelig door hun extreme duurzaamheid en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

mercedes benz fietsdrager

ACCESSOIRECONFIGURATOR

De accessoires maken de wagen

Van handige gadgets tot luxe lifestyle items, met de Mercedes-Benz accessoireconfigurator vindt u met één muisklik uw favoriete accessoires. Bent u op zoek naar een handig dragersysteem, telematica of accessoires voor extra comfort? Of zijn onze exterieur styling items en exclusieve AMG-accessoires meer iets voor u?

Ons unieke accessoiregamma heeft voor elke Mercedes-Benz liefhebber wat te bieden. Bovendien filtert de accessoireconfigurator voor u het aanbod op basis van uw Mercedes-Benz model. Zo bent u altijd zeker van een stijlvol accessoire met de ideale pasvorm.

mercedes benz travel pack dakkoffer dakdragers

ACCESSOIREPAKKETTEN

Nood aan extra ruimte op uw autovakantie? Dan bieden de dragersystemen van Mercedes-Benz de perfecte oplossing, helemaal op maat van uw wagen. Met onze handige dakdragers en dakboxen bergt u uw bagage makkelijk op bovenop de wagen. Zo genieten u en uw passagiers van meer plaats binnenin. Een sportieve vakantie op uw planning? Ons gamma bevat ook fietsdragers, waar 2 of 3 fietsen perfect in passen zonder dat u daarbij moet inboeten op rijcomfort en veiligheid.

mercedes benz dakkoffer

ACCESSOIREVERHUUR

Uw Mercedes-Benz is meer dan gewoon een auto. Met onze transportoplossingen kunt u comfortabel en eenvoudig uw fiets, ski's of vakantiespullen meenemen. Zo kunt u bijvoorbeeld de basisdrager op het dak van uw auto monteren om extra ruimte te creëren. U kan dakkoffers of fietsdragers bij ons huren. Zie de huurprijzen hieronder. Aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid. Contacteer onze Parts Advisors voor alle info.

 

Waar bent u naar op zoek?