• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De GLS is een grote en luxueuze SUV van Mercedes-Benz, maar bovenal biedt hij meer: meer ruimte, meer comfort, meer luxe.

Exterieurdesign: imposante afmetingen.

Moderne luxe zowel op als naast het asfalt. Dit wordt alleen al door de imposante afmetingen gerealiseerd met een lengte van 5.2 m en een breedte van 1.9 m. Het front van de nieuwe GLS straalt kracht uit met zijn grille met achthoekige SUV-look, opvallende verchroomde bodembeschermingsplaat voor, markante luchtinlaat én motorkap met twee powerdomes. De GLS oogt ook van achter gezien imposant. De tweedelige achterlichten maken gebruik van led-technologie en hun 3D-look straalt diepte en soliditeit uit.

Interieurdesign: moderne, luxe uitstraling.

Eén druk op de knop is alles wat er nodig is voor het opbergen van de comfortabele stoelen en volledig gebruik te kunnen maken van de 2.400 liter bagageruimte. De lederen oppervlakken zorgen voor een moderne, luxe uitstraling. Het grote touchscreen van het MBUX infotainmentsysteem maakt het mogelijk om alle comfortfuncties van de GLS vanaf de bestuurdersstoel te bedienen. Het nieuwe multifunctionele sportstuur met zijn opvallende spaakdesign accentueert het indrukwekkende interieur.

Nog meer comfort achterin: MBUX bediening via een tablet.

Met het comfortpakket achter plus profiteren alle inzittenden in de GLS van een hoog comfortniveau. Dit pakket omvat een 7 inch Android tablet met een eigen dockinstation op de tweede zitrij. Met deze tablet is bediening van alle MBUX comfort- en entertainmentfuncties vanaf de zitrijen achterin mogelijk, zoals toegang tot radio, tv, media, telefoon en internetbrowser. Uiteraard kan de bestuurder op elk gewenst moment de aansturing van alle opties overnemen vanaf zijn stoel.

Video

Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?