• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De nieuwe E-Klasse Break: intelligence becomes exciting.

Exterieurdesign: sportief en elegant.

De nieuwe E-Klasse Break is uitgerust met tweedelige achterlichten en volledige led-koplampen. De uitrustingslijn AVANTGARDE dient als standaard exterieur bij de Break. De grille is vormgegeven met twee chromen lamellen en verticale hoogglanzend zwarte spijlen. Chromen en hoogglanzend zwarte sierelementen in de voorbumper onderstrepen het sportieve en elegante uiterlijk. De All-Terrain variant lijkt optisch meer op de SUV-modellen.

Interieurdesign: optimaal zitcomfort.

Het ENERGIZING-comfortprogramma van de nieuwe E-Klasse Break bundelt verschillende comfortsystemen in de auto, waaronder muziek- en lichtstemmingen en een aantal massagestanden. Bijvoorbeeld het veranderen van de zithouding door minieme bewegingen van de zitting en de rugleuning tijdens de rit. Wanneer de bestuurder de gewenste voertuighoogte op het mediadisplay of via Mercedes me invoert, beweegt de stoel zich automatisch naar een passende positie. De vormgeving van de voorstoelen accentueert de sportieve uitstraling van het interieur.

Plug-in Hybrid: opnieuw naar een hoger niveau.

De elektrificatie van de aandrijflijn wordt naar een hoger plan gebracht bij de update van de nieuwe E-Klasse. Het aanbod van zeer efficiënte, emissiearme en krachtige benzinemotoren bestrijkt een vermogensbereik van 145 tot 270 kW, bij dieselmotoren van 118 tot 243 kW. Het ENERGIZING-comfortprogramma heeft in de plug-in hybrid een extra ‘PowerNap’ functie, wat handig is bij het nemen van een pauze op een parkeerplaats of bij het laden van de accu onderweg.

Highlights: DISTRONIC & URBAN GUARD.

Highlights van de nieuwe E-Klasse Break zijn de DISTRONIC rijassistentiesystemen en de standaard touchscreenbediening van het mediadisplay en het gebruik van augmented reality-technologie wanneer de navigatiefunctie actief is. verder maakt de URBAN GUARD bewaking van de geparkeerde auto mogelijk. Voertuigsensoren registreren wanneer de geparkeerde en vergrendelde auto wordt aangereden, weggesleept of wanneer iemand probeert in te breken. De eigenaar wordt vervolgens via de Mercedes me-app op de hoogte gesteld door een push-melding. 

Video

Testrit Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?