• Personenwagens
  • Bestelwagens
  • Trucks

De nieuwe CLS inspireert met een perfecte balans tussen gecultiveerde sportiviteit en toonaangevende vormentaal.

Exterieurdesign: Iconische vorm met sportief karakter.

Dee nieuwe CLS fascineert door een elegante, tijdloze belijning en een modern gevoel van luxe. Alle overgangen verlopen harmonieus, vanaf de nieuw vormgegeven voorzijde met stargrille naar het spannend gewelfde dak en de klassieke coupélijn aan de achterzijde.

Interieurdesign: Tot in het innerlijke direct aansprekend.

Het stijlbewuste karakter van de nieuwe CLS wordt in het interieur voortgezet. Modern luxury is hier niet alleen zichtbaar maar ook voelbaar. Vloeiende vormen en hoogwaardige materialen vullen elkaar aan tot een nieuw ruimtegevoel. Dankzij individuele sierdelen in smokey grey of nieuwe lederkleuren als nevagrijs kunt u de nieuwe CLS een heel persoonlijke stijl geven.

Het intelligente multimediasysteem in de nieuwe CLS.

De volledig digitale cockpit van de nieuwe CLS tilt de rijervaring naar een hoger niveau. Intuïtieve en intelligente features zorgen voor maximaal bedieningscomfort. Spraakgestuurde bediening en touchbedieningselement maken van de bestuurdersplek een controlecentrum dat overal mee is verbonden. Bovendien leert het intelligente multimediasysteem MBUX met behulp van kunstmatige intelligentie de voorkeuren van de bestuurder steeds beter kennen. Op deze wijze komt u ontspannen op uw bestemming aan.

Video

Download de brochure Download de prijslijst Configureren

Bij welke vestiging wenst u een testrit te doen?

 

 

Waar bent u naar op zoek?